Livsstil - Renovering

Många säger att vi är tokiga som alltid renoverar, vi säger att det är en livsstil.

Design BY Heidi - Med passion för hantverk

 

Om Renoveringen och vår livsstil

Jag och min sambo har ett hus som vi köpte 2006. Huset är från början byggt som en sommarstuga på 30-talet då den i stort sett bara bestod av ett rum runt en murstock. Sedan byggdes huset ut i omgångar först på 70- och sedan i slutet av 80-talet.

 

När vi köpte det var det absolut inte vår stil inuti men vi förälskade oss i huset och såg potentialen i det. Några tyckte att vi var dumma som köpte ett sådan litet hus, ett sådant slitet hus och som låg så långt bort ifrån Göteborg. Andra tyckte det var charmigt. Och jag visste i mitt hjärta att det var huset som jag ville ha och min sambo som på alla andra husvisningar som vi gick på innan sa att detta var det rätta huset.

Så vi köpte det !

 

 

 

 

 

 

 

Alla våra idéer och drömmar spaltades upp och stöttes och blöttes. Vi skulle göra ditten och datten och ändra hit och dit och massa planer gjordes upp. Och vi började direkt med det viktigaste, att dränera runt källaren. Såklart skulle vi gräva och göra detta själva för att hålla ner kostnaderna. Vi fick höra hela våren och sommaren att vi var tokiga som stod där och grävde för hand och nu i efterhand så hade alla rätt för det var ett jäkla jobb. Men vi gjorde det och vi är stolta över att vi mäktade med det, men vi kommer aldrig att göra om det. Inte gräva för hand i alla fall.

 

 

Copyright © All Rights Reserved.